Onze jongste productie

Facebook

'De Broeders' presenteren in het najaar van 2019:

In de sacoche

Wanneer Max na een weekendje vissen terug thuiskomt, heeft Barbara, zijn vrouw die hij via het internet heeft leren kennen, zijn schoenmakerij in de kelder gedumpt. Zijn winkel is omgetoverd in een handtassenwinkel.

Barbara wil samen met Laurence, haar dochter uit een vorig huwelijk, een contract met 'Handtassen Delvaux' binnenhalen om deze exclusieve handtassen te verkopen. Daarvoor moet alles wijken.

Onder impuls van Virginie, zijn beste vriendin, komt Max echter in opstand. Samen proberen zij de plannen van Barbara te dwarsbomen. Een ontploffing in de kelder, een verdwenen lottoformulier, al dan niet valse Delvauxinspectrices, een paar speciale klanten en een plots opgedoken minnaar zorgen hierbij voor de nodige chaos en grappige situaties!

'In de sacoche' staat garant voor een avondje onvolprezen toneelplezier!

Microfoons voor betere verstaanbaarheid
In de sacocheKlik op de affiche om deze vergroot te bekijken.

Regie: Eef Goyvaerts

Spelen mee: Evy Coremans, Rina Van den Berghe, Eric Goyvaerts, Agnes De Wachter, Romain Bellen, Jeff Bogaerts, Kim De Roover, Nicole Van Roosendael, Lea Ceulemans en Tuur Bogaerts

De opvoeringen gaan door op 18, 19, 25 en 26 oktober 2019 in ons theatercafé in de feestzaal van de gemeentelijke basisschool 'De Klimroos'. De voorstellingen beginnen stipt om 20.15 u. Reserveren voor een van deze voorstellingen kan vanaf 15 augustus 2019.

© Toneelkring 'De Broeders' - Klik hier voor onze privacyverklaringen.