Onze jongste productie

Facebook

'De Broeders' presenteren in het voorjaar van 2020:

Het Nut van Koffieprut

Al jaren gaan Ursula, Pascale en Marjan met hun respectievelijke echtgenoten op vakantie op een camping in de Kempen. Het wispelturige Belgische weer zorgde in het verleden voor de nodige problemen. Om een beetje voorbereid te zijn, consulteren ze Madame Blanche, een 'gerespecteerde' waarzegster. Een mens kan toch niet zijn hele kleerkast meesleuren op vakantie, nietwaar?

In de loop van het inleidende gesprek komen ook hun mannen ter sprake. Het blijkt dat het niet allemaal koek en ei is bij de koppels. Zodra ze zich beginnen te beklagen over hun echtgenoten, roept Madame Blanche, tegen betaling uiteraard, de geest van haar overleden man Gerard op. Dat die niet dood maar wel een beetje dronken is en onder de tafel door een microfoon allerlei zogezegde wijze raad geeft, is een verwaarloosbaar detail...

De vrouwen besluiten om de raad van Gerard op te volgen... Op de camping maken we ook kennis met Swa, de man van de campinguitbaatster die zijn echtgenote wat helpt op de camping. Het wordt al snel duidelijk dat hij dat niet echt met volle goesting doet... Dat alles leidt tot heel wat komische situaties!

"Het nut van koffieprut" staat garant voor een avondje onvolprezen toneelplezier!

Microfoons voor betere verstaanbaarheid
Het Nut van KoffieprutKlik op de affiche om deze vergroot te bekijken.

Regie: Rina Van den Berghe

Spelen mee: Inge Van Bael, Mark Boone, Nicole Van Roosendael, Bert Hendrickx, Merel Heylen, Bengi Luyten, Carla Goris, Kim De Roover en Luc Van Pee

De opvoeringen gaan door op 20, 21, 27 en 28 maart 2020 in ons theatercafé in de feestzaal van de gemeentelijke basisschool 'De Klimroos'. De voorstellingen beginnen stipt om 20.15 u. Reserveren voor een van deze voorstellingen kan vanaf 20 januari 2020.

© Toneelkring 'De Broeders' - Klik hier voor onze privacyverklaringen.