Onze jongste productie

Facebook

'De Broeders' presenteren in het najaar van 2017:

Hete Kussen uit Lourdes

Germaine heeft alle geluk van de wereld, ze won op haar oude leeftijd de superlotto, trouwde enkele maanden later met de veel jongere Jacky en is nu op huwelijksreis. Ze zijn echter niet alleen. Haar twee zusters Rosette en Maria en partners en hun nichtje Tinneke zijn door de kersverse man van Germaine uitgenodigd om mee op verrassingshuwelijksreis te gaan. De zussen gingen ervan uit dat deze reis hen naar Lourdes zou brengen maar ze blijken nu, zeer tegen hun zin, in Zuid-Amerika in de brousse van Colombia te zijn aanbeland. De frustraties lopen dan ook hoog op. Iedereen vraagt zich af waarom ze daar in Godsnaam terecht zijn gekomen, behalve Jacky. Deze geniepigaard blijkt niet zo'n propere bedoelingen te hebben, noch met zijn vrouw noch met de rest van de familie. Het hoe en waarom van dit alles en of het verhaal een goede afloop kent voor de familie en voor Jacky verneemt u in dit 'exotisch leuke' blijspel 'Hete kussen uit Lourdes'.

Hete Kussen uit LourdesKlik op de affiche om deze vergroot te bekijken.

Regie: Gust Oostens

Spelen mee: Mia Goos, Johan Smets, Guido Van Loo, Ans Van Loo, Jeff Bogaerts, Merel Heylen, Kim De Roover en Rina Van den Berghe

De opvoeringen gaan door op 17, 18, 25 en 26 november 2017 in ons theatercafé in de feestzaal van de gemeentelijke basisschool 'De Klimroos'. De voorstellingen beginnen stipt om 20.15 u. (op 26 november om 15 u.).

© Toneelkring 'De Broeders'