Onze jongste productie

Facebook

'De Broeders' presenteren in het voorjaar van 2019:

Komkommer en kwel

In deze erg leuke komedie zijn we getuige van de lotgevallen van het zesde leerjaar in een lagere school in de jaren zestig van vorige eeuw. We maken het ganse schooljaar mee vanaf 1 september tot de prijsuitreiking in juni.
De belhamels worden verwelkomd door juffrouw Pals. Ze zal al haar kunde moeten aanwenden om deze bengels in het gareel te houden. De lessen monden dan ook vaak uit in ongecontroleerde chaos.

De volwassen spelers kruipen in het personage van een bont zesde leerjaar. Dit alleen al maakt het hele opzet erg koddig. Wetende dat wij allemaal onze broek hebben versleten in de klas, zullen de knotsgekke situaties voor de wat ouderen onder ons ongetwijfeld jeugdherinneringen oproepen. En de jongeren onder ons krijgen een komische kijk op het vroegere schoolleven. Voor elk wat wils dus!

Komkommer en kwelKlik op de affiche om deze vergroot te bekijken.

Regie: Rina Van den Berghe

Spelen mee: Mia Goos, Kim De Roover, Inge Van Bael, Bengi Luyten, Merel Heylen, Tim Quatretemps, Nicole Van Roosendael, Bert Hendrickx en Lindsey Michiels

De opvoeringen gaan door op 22, 23, 29 en 30 maart 2019 in ons theatercafé in de feestzaal van de gemeentelijke basisschool 'De Klimroos'. De voorstellingen beginnen stipt om 20.15 u. Reserveren voor een van deze voorstellingen kan vanaf 15 januari 2019.

© Toneelkring 'De Broeders' - Klik hier voor onze privacyverklaringen.