Reserveren

Facebook

Wil u plaatsen reserveren in ons theatercafé om een voorstelling van 'Hete Kussen uit Lourdes' bij te wonen, dan kan u dit doen door onderstaand formulier in te vullen of telefonisch op het nummer 0486 15 45 50 (elke werkdag van 10 tot 19 u.).

Laat ons weten onder welke naam u wil reserveren, welke voorstelling u wil bijwonen en met hoeveel personen, wij doen de rest! We sturen u een bevestiging van uw reservatie. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen binnen de 5 dagen, is uw reservatie wellicht niet in orde. Gelieve in dat geval een mailtje te sturen naar .

Opgelet! - De voorstellingen op 17 en 18 november zijn volgeboekt. Op 25 en 26 november zijn er nog enkele plaatsen. Wees er snel bij!


Welke voorstelling?

Opgelet! - Het is belangrijk dat u een correct e-mailadres invult. Anders kunnen wij u niet contacteren om uw reservatie te bevestigen. Daarom vragen wij om hieronder uw e-mailadres nogmaals in te vullen ter controle.

E-mailadres:

Bijkomende vragen of opmerkingen?

Ter info - Bij wijze van beveiliging zal u bij het klikken op 'Verzenden' gevraagd worden een verificatiecode of antispamcode in te vullen. Daarna zal uw reservatie pas verzonden zijn.

© Toneelkring 'De Broeders'